KUTSAL TOPRAKLARA YOLCUCUK
facebook-paylas

KUTSAL TOPRAKLARA YOLCUCUK

İlçemizden 14 günlük süreliğine umreye giden Eskipazar’lı kardeşlerimize 23/04/2017 Pazar günü Merkez Yusufbey Camiinde uğurlama programı düzenlendi. Havanın karlı olması sebebiyle camii içinde gerçekleştirilen programa çok sayıda vatandaşımız, umre gidenler ve yakınları katıldı. Kur’an-ı Kerim, Tekbirler, İlahiler, Salavatlarla başlayan programda duygusal anlar yaşandı. Umreciler Camide bulunanların tamamı ile vedalaştı. lçe Müftüsü Osman DEMİR uğurlama programında: “Miraç kandili gibi önemli bir gecede, Allah ve resulünün misafirleri olarak mübarek beldelere ibadet kastıyla girmek ne kadar güzel. Bu duygularla birlikte çoluk-çocuğu ile birlikte gitmek daha da güzeldir” dedi. Programın sonunda yapılan duada: Milletimize, memleketimize İlçemize ve umrecilerin sağ-salim Eskipazar’a geri dönebilmeleri için dualar edildi.

Döküman İndir
FOTOĞRAFLAR